Houtwerk reiniging

Niet alleen voor de uitstraling maar ook voor het verlengen van de levensduur is het belangrijk om uw houtwerk tijdig te laten reinigen. Bij Freijsen & Dijkstra kunnen wij al uw houtwerk reinigen. Het reinigen van houten gevelbekleding of het reinigen van houten boeiboorden en andere houten onderdelen aan uw woning, wij kunnen dit voor u schoonmaken.
Voor het schoonmaken van houtwerk maakt Freijsen & Dijkstra gebruik van professionele materialen. Zo gebruiken wij voor het reinigen van houtwerk ons osmose systeem in combinatie met zachte borstels. Bij sterk vervuilt houtwerk gebruiken we een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Het reinigingsmiddel wordt op het te reinigen houtwerk aangebracht, na het inwerken van het reinigingsmiddel wordt het houtwerk gereinigd met de zachte borstels, als laatste stap voor het reinigen van houtwerk wordt het houtwerk afgespoeld met osmose water.
Op het schilderwerk zijn in de loop van de tijd vaak zwarte vlekjes en lekstrepen zichtbaar. Door het houtwerk tijdig schoon te maken kan het schilderwerk vaak jaren worden uitgesteld zonder dat dit de kwaliteit van het hout aantast.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen te antwoorden!