Kozijnen reiniging

Niet alleen voor de uitstraling maar ook voor het verlengen van de levensduur van uw kozijnen is het belangrijk om deze tijdig te (laten) reinigen. Bij Freijsen & Dijkstra kunnen wij al uw kozijnen reinigen. Of het nu op de begane grond is of op de 3e verdieping. Wij beschikken over de juiste materialen om uw kozijnen er weer schitterend uit te laten zien.
Op het schilderwerk zijn in de loop van de tijd vaak zwarte vlekjes en lekstrepen zichtbaar, door het houtwerk tijdig schoon te maken kan het schilderwerk vaak jaren worden uitgesteld zonder dat dit de kwaliteit van het hout aantast. Voor het reinigen van de kozijnen maken wij gebruik van osmose water in combinatie met zachte borstels, dit kan eventueel aangevuld worden met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Bij de reiniging van sterk vervuilde kozijnen zullen we eerst het reinigingsmiddel aanbrengen, dit laten we even inwerken. Na het inwerken zullen we met zachte borstels en osmose water de kozijnen reinigen, de laatste stap bij het schoonmaken van kozijnen is het afspoelen met osmose water en de kozijnen die zijn gereinigd nalopen met een microvezel doek.
Heeft u verder nog vragen over het schoonmaken van kozijnen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op via ons contactformulier.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen te antwoorden!


[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]