Glasbewassing

Schone ramen in uw woning of bedrijfspand geven een frisse look en bevorderen ook nog eens de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Glazen wassen op hoogte

Wij reinigen de ramen op een veilige en verantwoorde manier. Met ons speciale osmose systeem en telescoop delen kunnen wij ook de glasbewassing op moeilijk bereikbare plekken verzorgen.

Glasbewassing met osmose water

Osmose water is speciaal gefilterd water, waardoor alle zouten, mineralen en kalk uit het water zijn gefilterd en er voor 99% puur water overblijft. Hiermee gebruiken wij niet alleen het zuiverste water, maar zo heeft het water ook een vuil afneembare functie. Zodra het osmose water op het raam wordt aangebracht begint de vuil afneembare functie direct te werken; het osmose water trekt als het ware het vuil uit het glas.

Na de bewassing van het raam met een zachte borstel wordt het raam nagespoeld om zo het laatste vuil weg te nemen, het raam zal schoon en streeploos opdrogen.

Ook voor het wassen van de ramen aan de binnenkant van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. hierbij werken wij vaak op traditionele wijze.

Wij werken vooral in Breda en omgeving. Bavel, Ulvenhout, Galder, Strijbeek, Oosterhout, Etten- Leur, Zundert en andere omliggende dorpen en steden.