Dakkapel reinigen

Het reinigen van een dakkapel is risicovol onderhoudswerk en lastig om zelf uit te voeren. Wij helpen hier graag bij en werken hierbij op een veilige manier door gebruik te maken van valbeveiliging. Ook beschikken wij over de juiste materialen voor het onderhoud van dakkapellen van zowel hout, trespa en kunststof.

Bij het reinigen van de dakkapel wordt deze eerst ingeweekt met een biologische afbreekbaar reinigingsmiddel. Hierna wordt de dakkapel gespoeld met osmose water, dit is speciaal gefilterd water, waardoor alle zouten, mineralen en kalk uit het water zijn gefilterd en er voor 99% puur water overblijft. Zo gebruiken wij niet alleen het zuiverste water, maar zo heeft het water ook een vuil afneembare functie. Nadat de dakkapel is gereinigd wordt deze nagekeken zodat er geen hoekje wordt overgeslagen. Daarbij wordt ook het dak van de dakkapel schoongemaakt zodat de afvoeren vrij zijn van vuil. Als laatste stap worden de ramen en de kozijnen van de dakkapel gewassen zodat deze er weer stralend uitziet.

Een vervuilde dakkapel is niet alleen nadelig voor de levensduur, maar ook voor het aanzicht van de dakkapel. Laat uw dakkapel daarom reinigen door Freijsen & Dijkstra en verleng zo de levensduur en geniet van een schone en frisse dakkapel. Wij raden, samen met de makers van de meeste dakkapellen, aan om uw dakkapel een maal per jaar te laten reinigen. Heeft u nog vragen over het reinigen van de dakkapel of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@freijsendijkstra.nl.

Prijzen

Wij hanteren vaste prijzen voor het reinigen van dakkapellen.

Aantal Prijs
1 dakkapel €120,- per stuk
2 dakkapellen €110,- per stuk
3 dakkapellen of meer €100,- per stuk

*De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

De prijzen voor het reinigen van meerdere dakkapellen zijn alleen geldig als de dakkapellen aan dezelfde woning zitten. De afmeting van een dakkapel mag niet meer zijn dan 5 meter breed. Is uw dakkapel breder dan 5 meter? Dan rekenen wij een meerprijs, dit is afhankelijk van de afmetingen.

Bij ons kunt u naast onze voordelige prijzen ook sparen voor burenkorting. Voor iedere dakkapel die u aanmeld bij uw aanvraag ontvangt u maar liefst €5,- korting!

Voor het reinigen van nok verhogingen, opgetrokken gevels en een schuin dak hanteren wij geen vaste prijzen. Heeft u een nok verhoging, opgetrokken gevel of een schuin dak? Neem dan contact op en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte.

Freijsen & Dijkstra schoonmaakdiensten is gevestigd in Breda, onze klanten bevinden zich onder andere in Breda, Bavel, Oosterhout, Etten- Leur, Ulvenhout, Prinsenbeek, Zundert, Dongen, Baarle Nassau, Galder, Strijbeek en andere omliggende dorpen en steden rondom Breda. Neem voor een vrijblijvende overzichtelijke offerte contact met ons op, we zijn u graag van dienst.  Alle schoonmaakwerkzaamheden bij één bedrijf.